info@dehoogehoeve.nl - 050-403 22 99 - Hogeweg 1- 9801TG - Zuidhorn

Vermiste huisdieren

Mocht uw dier vermist zijn dan kunt u via onderstaande button een melding maken bij ons.
Wij plaatsen dan uw huisdier m.b.v. de gegevens die u daar heeft opgegeven op onze website

Vergeet niet uw dier ook als vermist aan te melden bij Amivedi. 

 

 


 

Leo

amivedi meldnr: 1424610
Vermist op: datum onbekend, in Leek
Ras: europese kort haar 
Kleur: rood / wit 
Geslacht: Kater, gecastreerd
Signalement: rood / witte kater, 1 van de achterpoten is geamputeerd na een ongeluk. 

 

 

Sky

amivedi meldnr: 1393234
Vermist op: 30 sep 2018
Ras: Ragdoll
Kleur: Colourpoint
Leeftijd: 1 jaar
Geslacht: Kater, gecastreerd
Signalement: Skye is een gec. redpoint Ragdoll-kater ( = wit met lichtrode aftekeningen op kop, poten en staart) met blauwe ogen, hij loenst, is niet heel erg groot. Is gechipt maar nog niet bekend of registratie ook aanwezig en juist is. (Leek, gebied gemengd bedrijven-/woningenterrein in zuidwesthoek van het ‘oude’ Leek, omg. sportcentrum Leek)

Gurbe

amivedi meldnr: 1381491
Vermist op: 25 aug 2018
Ras: Europese korthaar
Kleur: zwart / wit
Leeftijd: 2 jaar
Geslacht: Kater, gecastreerd
Signalement: hij is helemaal zwart, maar heeft een wit vlekje bij zijn kruis. hij is een beetje schuw bij onbekende mensen. draagt een rode halsband, vermist omgeving Gerkesklooster-Stroobos/Gerkeskleaster-Strobos

 

Maartje

amivedi meldnr:  1381732
Vermist op: 30 aug 2018
Ras: eur.korthaar
Kleur: Schildpad
Leeftijd: 6 jaar
Geslacht: Poes, geholpen.
Signalement: draagt een halsband met gekleurde streepjes. Overwegend donkere schildpadpoes. Maartje heeft een opvallend koppie. De linker helft is zwart en de rechter helft cypers rood-bruin. Wit met lichtrood gemengde bef/keel, De pootjes zijn op wat witte tenen na (linksvoor 1 teen, r.achter alle of meeste tenen wit) tot ruim boven de helft overwegend donker, ook achterop de flanken en rug, en op de schouderpartij, overheerst het zwart (of donkergrijs). Alleen op middendeel van rug en flanken zitten er wat meer cypers roodbruine vlekjes doorheen, daar dus wat lichter schildpad. Aan haar halsband (gekleurde streepjes) hangt een belletje en de helft van een adreskoker zonder adres… (Zuidhorn, gebied tussen Joh.Smitpark en De Gast, vooral omg. v. Houtenstr.-Boslaan)

 

 

 

Elmo

amivedi meldnr: 1359174
Vermist op: 6 jul 2018
Ras: EUROPESE KORTHAAR
Kleur: CYPERS GRIJSZWART (GESTREEPT) met WIT
Leeftijd: 2 jaar
Geslacht: kater
Signalement: Gemarmerd (‘tabby’) cypersgrijs met witte ongec. kater, verdeling wit en cypersgrijs ongeveer half-half. Hele onderkant (buik, alle poten tot hoog bovenaan) wit, en hele voorzijde van tenen omhoog wit tot en met snoet en brede bles (uitlopend boven het linkeroog). Wit onder linkeroog, nog een rand cypers onder rechteroog. Brede witte kraag rondom. Het grijs/zwarte vlekje rechts op de voorkant is vuil, vacht is daar gewoon wit. Kenmerk: Elmo heeft een knik in zijn staart en lichtbruine vlek onder de kin. Al bijna week weg op melddatum. (Lutjegast, zuidgrens van dorp)

Sluiten